Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt speciale fysieke PS5-versie

Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT Shredders Revenge

Waar is de tijd dat ik met m’n Turtles figurines de grootste avonturen speelde in de woonkamer van mijn moeder. Lang geleden dus, maar elke keer ik Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zie of speel, komen de herinneringen van m’n pizza schietende tank en Turtles busje helemaal terug.

Ook BrunoB kreeg warme rillingen bij het spelen van de game voor z’n review. Hij beloonde de game met een vette 8 en zag dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zo’n soort retro-game-in-een-nieuw-jasje is, dat old school succesvol mengde met hedendaagse mechanics. 

Op 25 november lanceert er een speciale Signature Edition van de game waarin heel wat coole extra’s te vinden zijn zoals een soundtrack cd, pins, metalen coasters, een turtles masker en artwork dat gehandtekend is door het ontwikkelteam.

De prijs valt best mee, voor 69,99 euro haal je deze versie al in huis!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: