fbpx

Ontmoet de crew in een nieuwe trailer voor The Dark Pictures: The Devil in Me

Met The Devil In Me krijgen we een ijzingwekkend sluitstuk van het eerste deel van Supermassive Games’ The Dark Pictures -reeks. Wie de slachtoffers van dienst zijn, of de helden, dat zien we in een nieuwe trailer.

In deze video maken we kennis met de vijf crewleden van Lonnit Entertainment, allemaal gevangen in een gevaarlijk kat- en muisspel met een niet zo’n gastvrije host.

Je kan ook reeds een glimp opvangen van een duistere toekomst voor elk crewlid, mocht je de verkeerde keuze maken. Hun lot ligt immers in jouw handen…

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komt op 18 november 2022 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d