fbpx

Marvel Snap voegt mogelijkheid toe om tegen vrienden te spelen tegen eind 2022

De nieuwe Battle-modus zal spelers in staat stellen voor het einde van het jaar hun vrienden rechtstreeks uit te dagen en geeft een nieuwe draai aan het Snap-mechanisme van het spel.

The Washington Post laat weten dat de Battle-modus naar Marvel Snap komt voor het einde van het huidige kalenderjaar, dus ergens in november of december. De modus laat spelers specifieke spelers uitdagen, zoals vrienden, in tegenstelling tot het huidige matchmaking-systeem van het spel.

In de ranked modus spelen spelers voor ranked punten, waarbij de Snap mechanic effectief dient als een manier om het aantal ranked punten te verdubbelen. Omdat het niet echt eerlijk is om ranked points in te zetten op wedstrijden tussen vrienden, wordt in het speltype Battle een HP-systeem geïntroduceerd. Elke speler heeft 10 HP, en het aantal punten dat voor een bepaalde wedstrijd op het spel staat, beïnvloedt de HP-pool van de verliezende speler, in plaats van de rank. Wedstrijden in de deze modus bestaan uit meerdere rondes, en de eerste speler die al zijn HP verliest, verliest de wedstrijd.

Marvel Snap kwam vorige maand uit en is snel naar de top van de mobiele gaming charts gestegen, je kan de game eveneens via Steam spelen. Het gratis te spelen kaartspel is ontwikkelt door voormalig Hearthstone game director Ben Brode en zijn nieuwe studio Second Dinner.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: