fbpx

Ubisoft Games mogelijk weer beschikbaar op Steam

Ubisoft Franchises

Ubisoft gaf de afgelopen jaren de voorkeur aan de Epic Games Store. Het lijkt erop dat Ubisoft nu ook zal terug keren naar het Steam-platform. Eén van die games zou Assassin’s Creed Valhalla kunnen zijn.

Een Github gebruiker met de naam YoobieRe ontdekte dat de broncode voor de Assassin’s Creed Valhalla Ubisoft Connect pagina onlangs is bijgewerkt en nu het woord “Steam” bevat. Concreet staat er: “Internal Dev/QC – Assassin’s Creed Valhalla [STEAM].”

Indien de games van Ubisoft terugkeren naar het platform van Valve, zou dat een big deal zijn, gezien het feit dat Ubisoft een voorkeur heeft voor het uitbrengen van zijn games op pc via de Epic Games Store en zijn eigen launcher. Ubisoft’s laatste Steam-release was Trials Rising op 26 februari 2019.

Leuk weetje is dat de verwachte nieuwe titel Assassin’s Creed Mirage een pc-release zou krijgen, maar momenteel alleen een Epic Games Store-pagina heeft. Het is dus perfect mogelijk dat Ubisoft zijn relatie met Epic Games voortzet, naast de eventuele samenwerking met Steam.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: