Blight: Survival wordt een co-op-action-horror-roguelite

Blight: Survival

Toegegeven, na het lezen van de omschrijving van Blight: Survival ben je niet meteen veel wijzer geworden. Maar geloof me dat de game er wél veelbelovend uit ziet.

Blight: Survival speelt zich namelijk af in een alternatieve versie van de 14e eeuw tijdens de Middeleeuwen. Hierin wordt de wereld overspoeld met zombies en daar moet jij komaf mee maken. Hierdoor kan je jouw eigen stijl samenstellen door verschillende typen bescherming en wapens te combineren.

De game wordt ontwikkeld door slechts twee (!) personen die samen Haenir Studio vormen. Blight: Survival is in ontwikkeling voor PC, maar heeft op dit moment jammer genoeg nog geen releasedatum.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.