Filmmaatschappij Lionsgate denkt na over AAA-game van John Wick

John Wick Keanu Reeves

Het is maandag, dus ik heb het even goed moeten lezen. Maar filmmaatschappij Lions denkt effectief na over een AAA-game rond de legendarische filmreeks John Wick.

Dat blijkt uit een gesprek tussen investeerders dat IndieWire kon verslaan. Hierin zegt CEO Jon Feltheimer dat er al gesprekken zijn geweest met verschillende partijen die interesse hebben om een game rond John Wick te maken.

“I don’t want to get ahead of myself here, but we believe there is a big AAA game to be made out of ‘John Wick.’ We have been fielding proposals. We certainly are interested in moving that forward, but I don’t want to say anything more about that at this time.”

Het is dus nog erg vroeg en er zijn op dit moment blijkbaar geen concrete plannen. Maar waar rook is, is uiteraard vuur en in dit geval ontzettend veel kogels. Hoe dan ook kunnen we vanaf 23 maart 2023 naar de bioscoop voor John Wick 4

Wie niet kan wachten, kan zeker de strategiegame John Wick Hex eens uitproberen. Deze game is ondertussen op alle consoles, pc en mac beschikbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: