Gerucht: Diablo IV verschijnt in april 2023

Diablo 4

2022 loopt zo stilaan op zijn einde en dus mogen we al wat naar volgend jaar lonken en mijmeren bij welke fantastische games er zo op ons staan te wachten. Eentje waar ik persoonlijk enorm hard naar uitkijk is Diablo 4, de nieuwste actie-RPG uit de stal van Blizzard.

Volgens de dames en heren van Windows Central zou deze langverwachte game in april van volgend jaar het levenslicht moeten zien. Dit nieuws zou tijdens de Game Awards op 8 december bekend gemaakt moeten worden.

Vanaf dan zou het ook mogelijk zijn om een pre-order te plaatsen van Diablo IV. Door dit te doen zou je toegang krijgen tot de open bèta die in februari 2023 door moet gaan.

Nog een maandje nagelbijten en dan weten we welke datum we met stip moeten aanduiden op onze kalender!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: