Screenshots van Neymar en Pogba in Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt

Call of Duty Modern Warfare 2

Eerder deze maand wist Praga jullie al te melden dat er geruchten de ronde deden waaruit bleek dat de stervoetballers Messi, Pogba en Neymar naar Call of Duty: Modern Warfare 2 zouden komen als operators.

Wel, hij lijkt gelijk te hebben. Want een zeker ChuBoi heeft op Twitter twee screenshots gedeeld waarop Paul Pogba en Neymar Jr. te zien zijn in stevige oorlogsoutfit. Het blijft ondertussen wel wachten tot Activision en ontwikkelaar Infinity Ward de komst van deze sterren van het groene gras officieel bevestigen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt vandaag voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.