Black Adam laat nog even op zich wachten in MultiVerse

Multiversus

Slecht nieuws voor wie snel aan de slag wou gaan met Black Adam in de brawler MultiVersus. Ook zonder Black Adam amuseert onze auron_sagara zich nog steeds rot met deze game.

De ontwikkelaars hebben namelijk laten weten dat de komst van het personage in de populaire brawler nog even op zich zal laten wachten. Dit deden ze via een kort bericht op Twitter.

Normaal gezien had het personage gisteren toegevoegd moeten worden, maar dat gebeurde dus niet. Wanneer je dan wel met Black Adam aan de slag kan, gaf men niet mee.

Het huidige seizoen duurt nog tot 15 november, dus het zou wel eens kunnen zijn dat er gewacht wordt op het volgende seizoen om deze nieuwe vechter toe te voegen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: