Street Fighter 6 verschijnt pas na maart 2023

Hoewel heel wat liefhebbers van de betere fighting game reikhalzend uitkijken naar de komst van Street Fighter 6, lijkt het erop dat ze nog even geduld zullen moeten uitoefenen.

Het ziet er namelijk naar uit dat Street Fighter 6 zeker niet in het eerste kwartaal van 2023 zal verschijnen. Dat blijkt namelijk uit de vooruitzichten die Capcom gaf voor de rest van hun fiscale jaar dat loopt tot en met maart 2023.

Hierbij gaf de Japanse ontwikkelaar en uitgever een overzicht van de games die bij hen nog in de planning staan dit fiscale jaar. Ze vernielden hier hierin de DLC voor Resident Evil Village, Resident Evil Re:Verse én Resident Evil 4 Remake dat op 24 maart 2023 moet uitkomen.

Geen spoor dus van Street Fighter 6 dus, wat impliceert dat we deze veelbelovende game ten vroegste in de lente van volgend jaar moeten verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: