fbpx

Messi, Neymar en Paul Pogba zouden naar Modern Warfare 2 komen als Operator

Skins zijn plezant en cool, als ze passen binnen het concept. En daar heb ik het persoonlijk bij Call of Duty wat moeilijk mee. Activision introduceert te pas en te onpas nieuwe personages en operatoren in het Call of Duty-universum. En die vind ik niet altijd passend, maar bon, wie ben ik…

Volgens insiders en dataminers zouden voetbaltoppers als Messi, Neymar en Paul Pogba naar Modern Warfare 2 komen als Operatoren. Maar hoe ze dan in het concept zouden passen en geïntroduceerd zouden worden dat is wat onduidelijk. Misschien via een thema event dat in het teken van voetbal staat? Maar dan nog…

Met het WK in aantocht is het duidelijk dat Activision graag wat extra centen uit spelers hun zakken wil kloppen vermoed ik persoonlijk.

Call of Duty: Modern Warfare II moet nog releasen, maar het lijkt erop dat er al DLC wordt ontwikkeld voor de game. Een bekende serie leaker onthulde dat er eind 2023 een campaign DLC uitkomt als onderdeel van een premium map pack release.

“Interessant stukje info dat ik onlangs hoorde van een betrouwbare bron… Infinity Ward is van plan om alle/ bijna alle Modern Warfare 2 (2009) maps in één keer uit te brengen ergens tijdens de post-launch van Modern Warfare II (2022). Zeer waarschijnlijk zou dit Year 2 content kunnen zijn.”

Modern Warfare verschijnt op 28-10 en we zijn benieuwd hoe de launch zal verlopen. Hopelijk beter dan Overwatch 2 en WoW Classic: Wrath of the Lich King…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: