God of War: Ragnarök launch trailer

God of War Ragnarök

Ik zou kunnen kiezen voor heldhaftige, goddelijke, heroïsche of een ander woord om de launch trailer van God of War: Ragnarök aan te kondigen. Maar ik ben er zeker van dat geen enkel woord hier zou bij passen. Dus laat ik de keuze over aan jullie…

Nog een paar dagen geduld, tot 9 november, en dan kunnen we ongetwijfeld genieten van een fantastische actie/avonturentitel die zijn gelijke niet kent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: