Trailer toont skills van Catalyst in Apex Legends: Eclipse

Vanaf 1 november maakt Catalyst, de nieuwste defensieve Legend, haar debuut in de Apex Games met een opmerkelijke – bijna magische – controle over ferrofluïdum. Ze is zowel angstaanjagend als betoverend, en ze is vastbesloten om haar thuisplaneet Cleo te verdedigen.

Catalyst is de 23ste Legend en haar vaardigheden hebben een betoverend effect op tegenstanders:

  • Passive: Barricade – Met haar vermogen om ferrofluïdum te manipuleren, kan Catalyst paden blokkeren en deuren versterken. Hierdoor heeft ze tijd om te hergroeperen en het tij te keren.
  • Tactical: Piercing Spikes – Catalyst kan met ferrofluïdum spijkers vormen en neerleggen als er vijanden in de buurt zijn, terwijl ze zelf immuun blijft voor vijandelijke spijkers.
  • Ultimate: Dark Veil – Vertraag bewegingen van naderende vijanden en blokkeer hun zicht met Dark Veil, de Ultimate van Catalyst. Hiermee werpt ze een muur van ferrofluïdum op die vijanden vertraagt en deels verblindt. Spelers kunnen deze barrières gebruiken om het strijdveld te verdelen of hun team op een veilige plek opnieuw tot leven te laten komen.

Apex Legends: Eclipse is vanaf 1 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: