fbpx

PlayStations London Studio deelt eerste beeld van nieuwe fantasy coöp-titel

PlayStation heeft ondertussen wereldwijd natuurlijk meerdere studio’s. En het is hun studio in Londen die nu verrassend een eerste afbeelding naar buiten brengt van hun in ontwikkeling zijnde fantasy coöp game.

PlayStations London Studio is voor de fans van VR-games waarschijnlijk geen onbekende. In 2019 bracht de studio namelijk de PSVR game Blood & Truth uit.

Hun nieuwste project zou echter een online coöp-ervaring worden die zich afspeelt in een fantasy versie van Londen. Dit exclusief op PS5 en vooral als niet PSVR-ervaring.

Volgens medestudiohoofd Stuart Whyte gebruikt het team de Soho Engine van London Studio om deze nieuwe online coöp combat-spelervaring te ontwikkelen die de moderne setting van Londen zal combineren met tovenaars en fantasie-elementen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: