Call of Duty: Modern Warfare 2’s PC Day-One update weegt 55GB

Als je dacht dat je installatie van Call of Duty: Modern Warfare 2 op pc meeviel, dan zal je toch wat verschieten van de day one update. Misschien moet je dan toch wat extra plek voorzien op je harde schijf?

Infinity Ward en Beenox hebben namelijk zonet de day-one pc-update voor Call of Duty: Modern Warfare 2 uitgebracht. En deze weegt toch zo’n stevige 55GB.

Opgelet, deze update is alleen beschikbaar voor gamers die het spel hebben voorbesteld. Voor de anderen wordt deze automatisch toegepast bij launch van de game.

Veel plezier morgen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: