Warhammer 40,000: Inquisitor – Ultimate Edition nu verkrijgbaar voor PS5 en Xbox Series S|X

Het Warhammer 40K-universum is iets speciaals, vind ik persoonlijk. Niet iedereen is er fan van, maar zij die fan zijn, die zijn er helemaal gek van. En gelijk hebben ze. Gamers met een next-gen console kunnen nu aan de slag met de Warhammer 40,000 : Inquisitor – Ultimate Edition.

Nacon en NeocoreGames delen ons mee dat hun Warhammer 40,000: Inquisitor – Ultimate Edition nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X, compleet met uitgebreide features, waaronder alle 25 eerder uitgebrachte DLC’s. 

Warhammer 40,000: Inquisitor – Ultimate Edition brengt action RPG-fans en fans van het Warhammer 40,000-universum een genre dat nog nauwelijks aanwezig is op de nieuwste consoles, met honderden uren gameplay.
 
De belangrijkste nieuwe features:
 
●      Native 4k-ondersteuning
●      Hogere resolutie textures
●      Verbeterde physics
●      Cross-gen multiplayer-modes
●      Volledig geoptimaliseerd voor DualSense controller-functies op de PlayStation 5
 
De nieuwe speelbare klasse, die is aangekondigd in 2021, komt later als DLC naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X. De nieuwe Sororitas Class – een Inquisitor met een     Sister of Battle-achtergrond – brengt ook nieuwe mechanics en soorten voorwerpen naar Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is trouwens de eerste actie-RPG die zich afspeelt in het Warhammer 40,000-universum. Als lid van de Inquisitie, met verschillende klasses, is het jouw taak om de wil van de keizer uit te voeren. Reken hierbij op een unieke ervaring met vernietigbare omgevingen, een op dekking gebaseerd vechtsysteem, skilltrees en een breed scala aan voertuigen en wapens. De game speelt zich af in een consistent universum, dat dankzij zijn omvang en een procedureel gegenereerd missiesysteem steeds weer nieuwe verrassingen biedt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: