The Dark Pictures: The Devil in Me Halloween-trailer

Halloween en horror, dat is als een pint met schuim of een dame blanche met slagroom: een perfecte combinatie dus. Iets waar ook Supermassive Games, grootmeesters in het horrorgenre zich van bewust is.

De val is gezet en staat op het punt te sluiten voor de Lonnit Entertainment-crew. Nadat ze werden gelokt met de belofte van een ongelooflijke omgeving voor hun mislukte documentaire over H.H. Holmes, houdt hun gastheer Granthem Du’Met nu elke beweging van hen in de gaten en plant hij hun meest exquise dood.

Een barst in een muur, een spiegel of een eenvoudig detail op een schilderij kan gemakkelijk camera’s verbergen om hen te stalken terwijl de moordenaar zoekt naar het perfecte moment om toe te slaan, en als hij dat doet, wacht je een verschrikkelijk lot.

Tegen een voordelig tarief kan je trouwens een kamer boeken in het beruchte hotel…

Check onze hands-on preview.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: