Capcom kondigt Resident Evil Showcase aan voor deze week

Gisteren kondigde Konami na maanden van speculaties officieel een live event voor Silent Hill aan dat morgen, 19 oktober, zal uitgezonden worden. Ook die andere grote bekende horror franchise, Resident Evil, zal later deze week een showcase krijgen.

De showcase zal updates over Resident Evil Village Gold Edition en Resident Evil 4 bevatten. De kans is groot dat we voor het eerst gameplay beelden te zien zullen krijgen van de remake van deze laatste.

Resident Evil Village Gold Edition zal op 28 oktober verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC en zal naast de main game ook de Winter’s Expansion DLC bevatten. Deze DLC is ook apart verkrijgbaar voor wie de main game al in bezit heeft.

Resident Evil 4 zal op 24 maart 2023 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Het gaat om een remake van het origineel uit 2005.

De showcase is donderdag 20 oktober om 23:59 uur Belgische tijd live te volgen via Twitch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.