fbpx

Fortnite – Fortnitemares 2022 gameplay trailer

Als er één studio is die weet hoe ze hun populairste game fris, vernieuwend en boeiend kan houden, dan is dat uiteraard Epic Games en hun Fortnite. Nu Halloween voor de deur staat pakken ze opnieuw uit met hun Fortnitemares event.

Fortnitemares is vanaf vandaag tot en met 1 november 2022 terug in Fortnite met een geheel nieuwe manier om je vijanden de stuipen op het lijf te jagen.

Om te beginnen is er een feestje aan de gang bij Alteration Alter’s met DJ Lyka. Kom langs voor een volledige mix gemaakt door de echte DJ Sara Landry. Of sluip verder over het eiland om Howler Claws te ontdekken. Gebruik dit bovennatuurlijke item om canine abilities te krijgen zoals: Wolfscent, Slash, of Airslash.

Ook Horde Rush is terug maar deze keer hebben de Cube Monsters een truc achter de hand, namelijk de Zero Build Horde Rush. Kun jij met je teamgenoten hordes monsters neerhalen, scorevermenigvuldigers verzamelen, combo’s verdienen, overleven op verschillende locaties, EN de eindbaas verslaan zonder hulp van bouwen?

Ik en mijn coöp buddies: ja dat kunnen we!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: