Hard West 2’s gratis nieuwe Quest Update is nu beschikbaar

Hard West 2

Het moet niet altijd geld kosten om wat extra content te krijgen voor je favoriete games. Toch? Af en toe mag het, zeker in deze tijden van crisis, al eens gratis zijn. Dus alvast een woordje van dank aan het team achter Hard West 2.

Halloween staat voor de deur en Good Shepherd Entertainment en Ice Code Games zijn terug met een gratis nieuwe “After Dark” update voor Hard West 2, hun populaire turn-based strategiespel dat zich afspeelt in de wetteloze frontlinie van het Amerikaanse Oude Westen.

Leid je bende naar een mysterieuze saloon aan de rand van de wereld (alias de “Last Stop Before Hell”) in deze nieuwe questline en probeer het demonische “Hellfire Rifle” voor jezelf op te eisen om te gebruiken in de campagne.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: