fbpx

Apex Legends: Eclipse introduceert nieuwe Legend: Catalyst

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben Apex Legends: Eclipse onthuld, de volgende grote update voor hun hero shooter. Eclipse is vanaf 1 november beschikbaar en introduceert Catalyst, een nieuwe defensieve Legend met een opmerkelijke, bijna magische controle over ferrofluïdum.

De kristallen in de eerste trailer voor Apex Legends: Eclipse tonen het verleden van Catalyst. Als tiener zwoeren Catalyst en haar vrienden om Cleo – de maan van de planeet Boreas – te beschermen. Wat er vervolgens gebeurde, zorgde voor niks anders dan vragen waar zelfs de kristallen geen antwoord op boden.

Ontdek waarom Catalyst zo vastberaden is om voor verandering te zorgen en haar thuisplaneet te verdedigen in de Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Last Hope”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: