fbpx

A Plague Tale: Requiem launch trailer

Hoe loopt het avontuur af voor het jonge duo Amicia en Hugo de Rune? Dat ontdek je vanaf vandaag in A Plague Tale: Requiem dat nu beschikbaar is. En tevens via Xbox Game Pass gratis te spelen is als je een abonnement hebt.

Het hartverscheurende verhaal van Amicia en Hugo De Rune gaat verder. Ga op hun volgende reis en waag je in het zuiden van het 14e-eeuwse Frankrijk voordat je koers zet naar een mysterieus eiland in de Middellandse Zee.

Trotseer een verschrikkelijk lot, op zoek naar het geneesmiddel om Hugo’s ziekte te genezen, en ontdek de kosten van het redden van degenen van wie je houdt in een wanhopige strijd om te overleven in een duistere, door pest geteisterde middeleeuwse wereld verwrongen door buitenaardse krachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: