Warner Bros. wil Henry Cavill weer in het Superman-pak heisen

Henry Cavill Superman

Warner Bros. zou voor hun (vernieuwde) DC Extended Universe opnieuw Henry Cavill willen casten als Superman. De Brit zou dan de hoofdrol spelen in wat in essentie Man of Steel 2 is.

Er doen al even geruchten de ronde dat James Gunn – die ons ook The Suicide Squad bracht – aan een nieuw DCEU projectje werkt. De kans bestaat dat dit een (spirituele) opvolger is van Snyder’s Man of Steel.

Warner Bros. zou op zoek zijn naar schrijvers om de nieuwe film uit te werken. De vraag is nog maar of deze Man of Steel 2 verder Snyder’s versie van de superheld paradeert, of eerder terugkeert naar een meer traditionele man van staal.

Dwayne Johnson (je weet wel, Man of Stone, aka The Rock) liet alvast verstaan dat hij droomt van een Black Adam vs Superman-film. Hij gaf ook aan dat Black Adam het beginpunt zou zijn van een nieuwe DCEU. Mogelijks zou deze Man of Steel 2 een tussenstap kunnen zijn richting zo’n clash.

Het is in ieder geval duidelijk dat er genoeg mensen zitten te wachten op meer Cavill met rode cape. Na de Snyder Cut is dit wellicht de meest gevraagde comeback in het DC universum.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: