fbpx

Verhaal Gotham Knights zal geen co-op modus bevatten voor vier spelers

Vrijdag 21 oktober is het zover, dan komt de game Gotham Knights uit waar ik het meest naar uitkijk voor 2022. Ik had me al voorgenomen om eventueel met drie andere vrienden de dood van onze mentor Batman te wreken. Helaas zal dit maar met maximum één andere vriend gaan.

Het verhaal van Gotham Knights zal dus enkel single-player en twee-spelers co-op mode bevatten. Na het nieuws dat de game op consoles enkel op 30 fps zal draaien, begint dit enorm aan te voelen alsof mijn ergste angst gaat uitkomen. Het is alsof Scarecrow er voor iets tussen zit.

Vanaf 29 november zal het wel mogelijk zijn om Gotham Knights in een gratis co-op modus voor vier spelers te spelen. Het zou gaan om een nieuwe mode die Heroic Assault heet. Het is dan mogelijk om met vier spelers verschillende arena-challenges uit te proberen.

WB Games Montréal onthulde deze info via Twitter en via de Gotham Knights’ FAQ pagina.

“Heroic Assault is een nieuwe gameplay mode die losstaat van de campaign,” staat in de Gotham Knights’ FAQ. “De mode ondersteunt online co-op tot vier spelers en biedt een arena omgeving met specifieke doelstellingen om te volbrengen en vijanden om te verslaan op elke etage, er zijn 30 etages in totaal.”

Voorlopig wil WB Games Montréal niks zeggen of er in de toekomst toch een co-op met vier spelers naar de campaign komt. Ik hoop het althans, maar het ziet er vrij somber uit.

De co-op modus voor twee spelers zou dan blijkbaar ook geen cross-platform ondersteunen. Hopelijk wordt dit probleem nog opgelost, want anders krijgt de co-op in deze game toch een volledige andere dynamiek.

Gotham Knights is vanaf 21 oktober 2022 speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: