fbpx

Gotham Knights zal op console slechts op 30 frames per second draaien

Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is dat we binnen minder dan een week aan de slag kunnen met Gotham Knights. Het slechte nieuws is dat de consoleversie van de game slechts op 30 frames per second (fps) zal draaien.

Wie van plan is om Gotham Knights op PlayStation 5 of Xbox Series X|S te spelen, zal ermee moeten leven dat de game op maximaal 30 fps zal draaien. Niet echt next-gen als je het mij vraagt. Dit nieuws werd via het officiële Discord kanaal van Gotham Knights bevestigd door Fleur ‘Flaoua’ Marty, executive producer van de game. ‘Ik weet dat velen van jullie zich afvragen of er een prestatiemodus voor Gotham Knights op console beschikbaar is. Vanwege de verschillende features die we in onze game hebben, zoals een co-op ervaring in een zeer gedetailleerde open wereld, is het niet simpel om de resolutie te verlagen om zo een hogere framerate te krijgen. Om deze reden heeft ons spel geen prestatie/kwaliteitsmodus optie en zal het op 30 fps draaien op consoles’.

Gelukkig zal ik de game op PC spelen.

Gotham Knights zal op 21 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Gotham Knights zal op console slechts op 30 frames per second draaien'

  1. Hoezo niet echt next gen? Is 60 fps de enige referentie van next gen dan? Voor mij zijn dat nog altijd de gfx, raytracing. 30 fps is perfect speelbaar. Ik speel elk next gen op die manier

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: