fbpx

Fallout 3: GOTY Edition is gratis te downloaden en te houden

Terwijl we allemaal uitkijken naar de aankondiging van Fallout 5, en stiekem hopen op een remake van Fallout: New Vegas, zouden we bijna durven vergeten hoe goed het in 2008 verschenen Fallout 3 was! Binnenkort kan iedereen nog eens genieten van deze heerlijke post-apocalyptische RPG.

Vanaf 20 oktober kan je Fallout 3: GOTY Edition gratis downloaden en houden! Als dat geen goed nieuws is op een druilerige zaterdagochtend in oktober!

We herhalen deze boodschap nog een laatste keer: Vanaf 20 oktober is het post-apocalyptische avontuur volledig gratis te downloaden en te houden voor alle pc-gebruikers met een geregistreerd Epic-account via de Epic Games Store. De GOTY Edition bevat bovendien alle vijf add-on DLC’s.

Een unieke en niet te missen kans dus!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: