fbpx

Meer details over Resident Evil Village Gold Edition bekendgemaakt

Op 28 oktober verschijnt de Gold Edition van Resident Evil Village. Deze editie omvat zowel de basisgame als de Winter’s Expansion.

In een blogpost gaat Tsuyoshi Kanda, producer van Resident Evil Village, dieper in op de inhoud van de Winter’s Expansion.

Allereerst is er de Story DLC genaamd ‘Shadows of Rose’. In deze DLC spoelen we de tijd zestien jaar verder na de gebeurtenissen uit het hoofdverhaal en is het Rose die zal moeten vechten voor haar leven. De DLC speelt zich af in de ‘Realm of Consciousness’ van de ‘Megamycete’. Dit is een wereld waar veel vallen en monstens om de hoek loeren. Rose beschikt enkel over een handwapen, een beetje munitie en een eerste hulp kistje. Met weinig middelen ter beschikking moet Rose krachten gebruiken waar ze eigenlijk van af wilt. Door deze krachten op een juiste manier te gebruiken, kan Rose op een effectieve manier mikken op de zwakte van de vijand.

Verder is het nu mogelijk om het hoofdverhaal in Third Person Mode te spelen. Dit is iets waar vele fans om hebben gevraagd sinds de lancering van het spel. In deze modus kunnen spelers Ethan in actie zien wanneer hij wordt aangevallen.

Tot slot zijn er drie nieuwe screenshots vrijgegeven van ‘The Mercenaries Additional Orders’. Hier kun je zien hoe de Oneslaught-meter van Chris, de Thrill-meter van Lady D en de opgeladen hamers van Heisenberg worden weergegeven in het spel.

Wie Resident Evil Village al in huis heeft, kan de Winter’s Expansion uiteraard ook apart aanschaffen voor 20 euro.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: