Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt op 19 oktober voor PC

UnchartedLegacyOfThieves

Uncharted: Legacy of Thieves Collection heeft eindelijk een release datum te pakken voor PC. De game zal vanaf 19 oktober te verkrijgen zijn via Steam en de Epic Games Store.

Via een blogpost heeft Sony niet alleen de release datum bekendgemaakt, ook wordt er meer uitleg gegeven over de features die PC-gamers zoal mogen verwachten en worden de aanbeloven specs uit de doeken gedaan.

De PC-versie van Uncharted: Legacy of Thieves Collection is geoptimaliseerd voor PC met quality-of-life verbeteringen zoals een vernieuwde UI, schuifregelaars, GPU- en VRAM-detectie, variabele laadsnelheid en meer.

Op grafisch vlak zijn er voor het eerst een aantal aanpassingen gebeurd die speciaal voor PC zijn ontworpen zoals instelbare textuur- en modelkwaliteit, anisotrope filtering, schaduwen, reflecties en ambient occlusion.

Net zoals bij Spider-Man Remastered is er ondersteuning voor Ultra-Wide monitoren en is er een volledige integratie van de DualSense Controller.

Hieronder kan je zien of jouw PC klaar is voor Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.