Harrison Ford stapt officieel in het Marvel Cinematic Universe

Wie had ooit durven denken dat niemand minder dan Harrison Ford een rol zou gaan spelen in het Marvel Cinematic Universe (MCU)? Ik alvast niet, maar het is wel goed om te horen dat Ford alvast geen klein rolletje zal opnemen.

Harrison Ford neem als General Thaddeus “Thunderbolt” Ross de fakkel over van William Hurt, die in maart van 2022 overleed. Hurt vertolkte de rol voor het eerst in The Incredible Hulk uit 2008 en was daarna nog in meerdere films te zien.

Ford zal voor het eerst als Thunderbolt te zien zijn in Captain America: New World Order dat op 3 mei 2024 in de bioscopen moet verschijnen. Hierin zal ook Anthony Mackie te zien zijn als de nieuwe Captain America. Ook Tim Blake Nelson (Leader), Danny Ramirez (Joaquin Torres/The Falcon) en Shira Haas (Sabra) zijn al bevestigd.

Daarna staat er met Thunderbolts nog een film te wachten waarin Harrison Ford een team van anti-helden gaat leiden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.