Konami kondigt officieel Silent Hill event aan

Silent-Hill

Na maanden van speculaties is het nu eindelijk officieel. Er is meer Silent Hill op komst. Wat er precies op ons gaat afkomen, doet Konami woensdag 19 oktober uit de doeken.

Via Twitter heeft Konami bekendgemaakt dat updates over de Silent Hill franchise deze week onthuld zullen worden. Met de zin ‘In your restless dreams, do you see that town?’ worden alle fans alleszins warm gemaakt.

Of het gaat om een nieuwe game in de reeks en/of een remake van reeds bestaande games, valt dus nog af te wachten. Het event zal doorgaan op woensdag 19 oktober om 23:00 uur Belgische tijd. Via deze link kan het event gevolgd worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: