Er wordt gewerkt aan een nieuwe Dungeons & Dragons-game

Dungeons & Dragons

Goed nieuws voor wie fan is van de geweldige table top role playing game Dungeons & Dragons. Er is namelijk een nieuwe AAA-videogame in ontwikkeling dat zich afspeelt in dit gigantische universum. Al zit er wel een addertje onder het gras…

De game wordt namelijk ontwikkeld door Invoke Studios. Niks speciaals op het eerste zicht, maar dit is de nieuwe naam van ontwikkelaar Tuque Games dat verantwoordelijk was voor het miserabele Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Dit was volgens Yakkoi de slechtste game die hij ooit gespeeld had.

Positief is dan weer dat de leiding in handen is van Dominic Guay. Een man die al heel wat watertjes heeft doorzwommen bij de ontwikkeling van games in de Splinter Cell- en Watch Dogs-franchises. 

Veel meer is er nog niet bekend, al wordt de game wel in Unreal Engine 5 ontwikkeld en moet deze ergens na 2025 op de markt komen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: