fbpx

Tank dit weekend jouw dosis popcultuur bij op FACTS!

Facts Convention Comic Con Belgium Gent

Liefhebbers van cosplay, manga, games sci-fi, fantasy en alle andere fijne dingen in de popcultuur weten wat te doen volgend weekend. Want op 22 en 23 oktober gaat FACTS opnieuw door in Flanders Expo in Gent.

Je weet ondertussen wel wat je kan verwachten van zo’n popcultuur beurs, maar toch is er wat nieuws te beleven dit jaar. FACTS slaat de handen in elkaar met Het Spellenspektakel om nog meer leuke spellen en games aan te bieden aan bezoekers.

Naast een volledige zone waarin je alles kan uitproberen, kan je voor het eerst meedingen naar de titel Belgisch Kampioen Saboteur. Met meer dan honderden internationale exposanten, cosplayparades en -wedstrijden, workshops, panels en andere magische activiteiten wordt het voorlaatste weekend van oktober er één om zeker in je agenda te noteren.

Vanzelfsprekend kan je ook, tegen betaling, op de foto met een hele rits aan bekende acteurs. Of je kan een handtekening scoren of hen het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A-panel:

  • Billy Boyd (Lord of the Rings, Outlander, Magic: The Gathering Arena, Seed of Chucky)
  • Xolo Maridueña (Cobra Kai, Blue Beetle)
  • Gianni DeCenzo (Cobra Kai)
  • Colin O’ Donoghue (Once Upon a Time,The Rite, The Right Stuff, What Still Remains)
  • Eliza Taylor (The 100, All Saints, Neighbours, The November Man)
  • Alfred Enoch (Harry Potter, How To Get Away With Murder)

Niet alleen sterren uit de filmwereld komen langs. In de toegewijde Artist Alley ontmoet je gerenommeerde kunstenaars en striptekenaars. Denk aan award-winnende artiesten die meewerkten aan The Simpsons, Doctor Who, Marvel, DC en veel meer!

FACTS 2022 gaat dus door op zaterdag 22 en zondag 23 oktober, in Flanders Expo Gent. Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: