fbpx

Volgend jaar loop je kamelen tegen het lijf in Minecraft

Minecraft Kameel

Afgelopen weekend vond het Minecraft Live 2022-evenement plaats en daarin heeft ontwikkelaar Mojang een tipje van de sluier opgelicht van update 1.20. Een naam is er nog niet voor update 1.20, die wordt later samen met de community beslist.

Dat Mojang veel belang hecht aan de inspraak en mening van de community bewijst dat er maar liefst 3,5 miljoen spelers gestemd hebben op wat het nieuwe dier moet worden dat de Minecraft-wereld gaat bevolken. Dat is uiteindelijk een kameel geworden!

Daarnaast komen er ook zeven nagelnieuws skins naar de game. Deze worden gratis toegevoegd om zo spelers meer keuzevrijheid te geven om het uiterlijk van hun personage aan te passen, zonder dat ze geld voor moeten uitgeven. Ook rafts en nieuwe hangende borden komen naar Minecraft met update 1.20.

We moeten nog wel even wat geduld uitoefenen, want update 1.20 verschijnt pas in de lente van 2023. Je hebt dus nog tijd genoeg om de volledige Minecraft Live 2022-livestream te herbekijken:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: