fbpx

Netflix gunt ons een eerste blik op Vikings: Valhalla Season 2

Goed nieuws voor de fans van Vikings: Valhalla. Dat we een tweede seizoen krijgen, dat wisten we al. Nu heeft Netflix echter de eerste teaser gelost voor het tweede seizoen.

De legendarische Vikinghelden – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en Harald Sigurdsson maken zich op voor een wanhopige strijd tegen Olaf en zijn krijgers in deze First Look Clip uit Seizoen 2 van Vikings: Valhalla.

Wel moeten we nog wachten tot in 2023…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: