Blizzard plant in het tweede seizoen van Overwatch 2 kleine balansupdates

Overwatch 2

Dat Praga en heel wat andere crewleden laaiend enthousiast zijn over Overwatch 2, is zeker geen geheim. Praga noemde de game zelfs de plezantste free-to-play game van het moment in zijn review.

Bij de minpunten in zijn review lees je echter niets over bepaalde problemen met de balans tussen de verschillende Heroes. Blizzard zegt zelf ook tevreden te zijn en zegt dat de winratio van elke heroe zo goed als binnen de doelstellingen van tussen de 45 en 55 procent vallen.

Toch zegt de ontwikkelaar bij de start van het tweede seizoen op 6 december (vergeet je schoentje niet te zetten!) enkele tweaks door te voeren bij de kracht of abilities van enkele Heroes in bepaalde speltypes. Wél zien ze door de shift naar 5 vs 5 een shift naar het gebruik van de zogenaamde Tanks. Niet geheel onlogisch omdat het zo ‘makkelijker’ is om te overleven en meer tegenstanders te verschalken met meer armour.

Op korte termijn gaat Blizzard wél wat aanpassen bij de Hero Zarya als je deze gebruikt in Total Mayhem. Wat de ontwikkelaar exact gaat veranderen, geven ze niet mee.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: