fbpx

Pokémon Scarlet and Violet verwelkomt Bellibolt; de elektrische kikker

De release van Pokémon Scarlet/Violet komt stilaan dichterbij. Zoals gewoonlijk krijgen we ook meer en meer van de game te zien in aanloop naar die release. We kregen reeds verschillende Pokémon te zien, nieuwe verhaallijnen en zelfs wat gameplay. The Pokémon Company verwent ons nog wat meer met een gloednieuw exemplaar onder de vorm van Bellibolt!

Bellitbolt is de trouwe wederhelft van Iono, de nieuwste gymleader in de game. De kikker heeft twee schattige oogjes; de bollen op de zijkant van zijn hoofd zijn dus wel degelijk géén ogen. De uitstulpingen doen dienst als elektriciteitsgeneratoren, net zoals de navel op zijn buik daar dienst tot doet. Meer informatie omtrent de Pokémon en de knappe Iono vind je in onderstaande trailer. Beide flavours van de game verschijnen op 18 november.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: