fbpx

The First Men van Gathering Tree toont zich via early access announcement trailer

Er bestaan ondertussen honderden strategy games en toch zijn er veel uniek en verschillend. The First Men van de Turkse ontwikkelaar Gathering Three is daar een mooi voorbeeld van!

Vandaag katapulteerden zij hun early access announcement trailer de wereld in waarin ze gameplay laten zien en uitleg geven over de mechanics. Mij doet het denken aan een uitgebreide versie van Cult of the Lamb in de grafische stijl van Stardew Valley.

De early access van The First Men gaat van start op 2 november en is vanaf dan te vinden op Steam. De schepping van de mens en het vervolg daarop ligt in jouw handen.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: