fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 41 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik ben twee weken in verlof en heb dus best wat tijd om te gamen. Na de launch problemen van Overwatch 2 ben ik helemaal into the game. En zoals je kan lezen in mijn review ben ik fan van Junker Queen. Ik ga dus best heel wat uurtjes doorbrengen met deze langbenige, sexy Australische tank.

Daarnaast natuurlijk met mijn buddies Fortniten (ja, dat is een werkwoord) en proberen om Death Stranding uit te spelen want A Plague Tale: Requiem staat voor de deur.


Jim

Zaterdag is het zowel in de namiddag als ‘s avonds feest. De eerste festiviteit die we mogen bijwonen is een babyborrel van één van mijn beste kameraden. Hij is, samen met zijn vriendin, onlangs mama en papa geworden en dat mag uiteraard niet onopgemerkt blijven! Een paar uur later zijn we uitgenodigd op een verjaardag, dus dat wordt dansen tot in de vroege uurtjes.

Zondag zal het vooral bekomen zijn van het tweede feestje de dag ervoor om maandag fris aan de werkweek te beginnen. De serie Fargo heeft me nog altijd in de greep dus dit zal de meeste aandacht krijgen!


Ardtieboy

Een week weg van huis, betekent dat ik dit weekend wat schade ga inhalen met vrouw- en dochterlief. Het waren behoorlijk lange dagen, dus echt gamen was niet mogelijk deze week. Ook op dat vlak moet ik wat schade inhalen.

Zo sta ik te springen om terug met Temtem aan de slag te gaan; het spel heeft me volledig in zijn greep. Ik kan niet wachten om het hoofdverhaal erdoor te jagen en met de high end-content van de game aan de slag te gaan. Film- en seriegewijs probeer ik ook op snelheid te raken met de Rings of Power en de (voorlopig) laatste Rick and Morty. Hoe goed was de laatste aflevering trouwens niet 🤣.


Yakkoi

Ik was al eventjes bezig aan mijn finale playthrough van Elden Ring waarin ik alle quests en trophies ging verzamelen, en dat avontuur nadert nu z’n einde. Na drie dagen lijden is het me eindelijk gelukt om Malenia wederom te verslaan, tot op het punt dat ik nu oog in oog sta met de laatste eindbaas met alle quests vervolledigd en alle achievements unlocked behalve de Frenzied Flame ending. Die ga ik nu mooi behalen om eindelijk die platinum trophy in mijn denkbeeldige trofeeënkast te leggen.

Met de nakende release van God of War: Ragnarok, kan ik niet anders dan de voorganger nog eens kapot te spelen, zodat ik de hype voor dit nieuwe deel weer kan aanwakkeren. Hierna zijn er nog heel wat plezante opties om de tijd te verdoen dankzij de PlayStation Plus-catalogus. Een paar potjes Hotwheels om te zien wat dat geeft, en wellicht geef ik ook Deathloop een kans dit weekend.


High_LordWolnir

Halloween mag dan pas over twee weken plaatsvinden, toch zal er ook dit weekend voldoende horror op het programma staan. Te beginnen op vrijdagavond wanneer ik eindelijk ‘Smile’ ga kijken in de bioscoop. Sinds de eerste trailer kijk ik enorm uit naar deze film. Benieuwd of mijn torenhoge verwachtingen ingelost zullen worden.

Na meer dan twee jaar vol ongeduld te hebben gewacht, is het dit weekend eindelijk zo ver. De release van ‘Scorn’. Deze unieke first person horror game heeft me al geruime tijd in de ban. De gameplay trailers zagen er fenomenaal uit. Of ik na het spelen van de game nog altijd even enthousiast ben, kunnen jullie binnenkort op deze toch wel geweldige website lezen in mijn review. Het spreekt dan ook voor zich dat mijn meeste aandacht dit weekend uitgaat naar deze game. En oh ja, de game is trouwens vanaf dag één beschikbaar via Game Pass. Spelen dus (als je durft)!


Lazlo

Dit weekend ga ik sterren zien. Niet omdat ik plan lappen te krijgen van een profbokser of naar een planetarium afzak, maar omdat ik sinds deze week de reviewcode van No Man’s Sky op Nintendo Switch mocht ontvangen. Ontzettend benieuwd hoe deze immens complexe game draait op de hybride console. Mijn bevindingen lees je dra op deze website.

Verder staat het verjaardagsweekend van mijn schoonzus op het menu met een feestje op vrijdagavond én een brunch op zondag. Overige tijd gaat zonder twijfel naar de nieuwe aflevering van The Rings of Power en Andor.


Frumberto

Een weekend met de oudleiding van de scouts naar de Ardennen. Garantie voor een zuip festijn, zware katers en weinig slaap. Geen tijd om te gamen met andere woorden. Northrend zal dus een weekend zonder mij moeten strijden tegen de monsters van The Lich King.


auron_sagara

Helaas zal ik aankomend weekend geen Death Stranding kunnen spelen, want ben druk bezig met The DioField Chronicle. Mijn tactische vernuft zal weer overuren moeten draaien. Binnenkort mogen jullie dan ook mijn bescheiden mening lezen over deze game van Square Enix.

Ik ben ook nog met een andere game bezig om te reviewen, maar daar kan ik helaas nog niets over zeggen, want hang vast aan een embargo. Het enige wat ik jullie al kan meedelen is dat het wederom een fantastische game is. Mijn Battle Pass van MultiVersus wordt dit weekend op maximale level gebracht en ben ondertussen ook over de 1000 ringouts geraakt. Overwatch 2 en Fortnite zal dit weekend ook zonder twijfel gespeeld worden.

The Silent Sea (Netflix) wordt dit weekend ook uitgekeken, wie houdt van spanning en mysterie moet zeker mee op onderzoek naar de maan. Volgende serie die ik en het vrouwtje gaan kijken is She-Hulk op Disney+.


RoMa

Ik laat me al eens graag verrassen door een game of reeks die ik helemaal niet ken. Vorige week was dat Gris, deze week is dat PGA Tour 2K23. Golf is a way of life! De review lees je binnenkort op onze website.

Verder ben ik helemaal mee met m’n career in FIFA 23. Met Jürgen Klopp breng ik BvB weer naar de top (op legendary)! Online knallen doe ik nog steeds via WW1: Isonzo. Offline raak ik Metal: Hellsinger mogelijks nooit beu.

Op Netflix ben ik begonnen met Cyberpunk: Edgerunners. Zeer intens kijkmateriaal maar top voor fans van de game. Ook Dahmer staat op het programma.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 41 – 2022'

  1. Niet dat ik zo’n Achievement/Trophy hunter ben maar heb de afgelopen tijd Beacon Pines, Tinykin & Forza Horizon 5 “afgewerkt”. Moet nog steeds eens aan Multiverse & Metal:Hellsinger beginnen. Qua film was ik vroeger een Superman fan en tegenwoordig kan Batman & SpiderMan (game wise dan) nog wel maar ik ben gewoon middenin gestopt met She Hulk te kijken. De Lou Ferrigno vibes zijn verdwenen 🙁 Ik dacht gewoon de zin van superhelden verloren te zijn maar The Samaritan viel dan nog best mee, al vreesde ik eerst het ergste. En zal ook The Silent Sea & Dahmer es checken …

    Have a good one y’all!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: