Straffe Unreal Engine 4-overzichtstrailer voor single-player horror action-adventure game The Chant

Eerlijk? Ik had nog nooit van The Chant gehoord, tot vandaag. Ik ben dan wel geen fan van het horrorgenre maar dat betekent niet dat ik niet onder de indruk kan zijn van wat de ontwikkelaars op me loslaten. En daar behoort vanaf vandaag dus ook The Chant bij.

The Chant heeft een compacte en intrigerende spelwereld, die spelers uitnodigt en aanmoedigt om diep in verschillende locaties te navigeren om middelen en verzamelobjecten bloot te leggen, terwijl het verleden van de voormalige bewoners van dit onderling verbonden eiland tot leven komt.

In deze gameplayvideo wordt uitgelegd hoe The Chant survival, actie en verkenningsmechanismen combineert om een aparte kosmische horrorervaring te creëren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)