Gotham Knights kan je spelen met deze minimum pc vereisten

Gotham Knights - Red Hood

Gotham Knights verschijnt natuurlijk niet alleen op consoles. Deze coöp superhelden game verschijnt ook op pc. Maar wat zijn nu de minimum vereisten waaraan je pc moet voldoen om de game te kunnen draaien?

Warner Bros heeft namelijk de officiële pc specs voor Gotham Knights onthuld. Deze minimale pc specs gaan voor 1080p met 60fps op de laagste settings.

Pc-gamers hebben in ieder geval een Intel i5-9600k of Ryzen 5 3600 met 8GB RAM en een NVIDIA Geforce GTX 1660 Ti of een AMD Radeon RX 590 nodig.

Valt nog mee toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)