SnowRunner’s tweede uitbreiding Grand Harvest is nu uit

SnowRunner, de populaire off-road ervaring voor stoere gamers die fan zijn van stoere bakken die door modder, rivieren, bergen en ander zwaar terrein ploeteren, krijgt er vandaag nog extra spelplezier bij. Dit onder de noemer van Season 8: Grand Harvest.

Deze nieuwe DLC bevat een nieuwe regio, compleet met vier enorme zomerkaarten om te verkennen, waar Runners een geheel nieuwe activiteit kunnen uitproberen…

SnowRunner brengt je voor het eerst de geneugten van het boerenleven in Season 8: Grand Harvest. Bedien drie nieuwe voertuigen op het platteland om duurzame landbouwactiviteiten te herstellen na een reeks mislukte oogsten en slechte oogsten.

Bewerk het land met de ongelooflijke paardenkrachten van de zware 4WD-tractor Kirovets K700 en zijn moderne K7M-versie, en vervoer meststoffen en producten met de vintage heavy-duty Step 39331 “Pike”.

Verken een grote nieuwe regio, met vier landkaarten van 4 km² die je kunt herstellen door de plaatselijke stad en het vliegveld te renoveren, een infrastructuur voor schone energie te bouwen, landbouwmachines te repareren en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)