Maak kennis met het dialoogsysteem uit Starfield in nieuwe video

Als ik me goed herinner dan zou het hoofdpersonage in Starfield geen stem hebben, en zouden we hem/haar niet horen praten. Maar hoe gaat dat personage dan converseren met de andere personages in de spelwereld? Met een handig dialoogsysteem natuurlijk.

In een nieuwe video die Bethesda de wereld heeft ingestuurd staat dit systeem centraal. In deze video krijgen fans een antwoord op hun vragen over de aankomende sci-fi RPG Starfield. Het is niemand minder dan Bethesda icoon Todd Howard die dieper ingaat op het dialoogsysteem, eigenschappen en meer die het Starfield-universum zullen vormen.

We zijn teruggegaan naar een soort van, ik noem maar wat, een klassieke Bethesda-stijl dialoog,” aldus Howard. “Met, je kijkt naar het personage en hoe ze emoten, en je hebt daar een reeks keuzes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)