fbpx

Combat staat centraal in nieuwe Sonic Frontiers trailer

Sonic Frontiers

Volgens ons krijgt er vandaag iemand bij SEGA stevig op zijn donder. Iemand, wie dat ook mag zijn, heeft namelijk ‘per ongeluk’ op de verkeerde knop gedrukt en de volgende Sonic Frontiers trailer publiek gezet.

De Reddit boys and girls waren er natuurlijk als de kippen bij om deze video te sharen met de rest van de wereld.

Op zoek naar de verdwenen Chaos Emeralds strandt Sonic op een oud eiland vol ongewone wezens. Vecht tegen hordes machtige vijanden terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent.

Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van het platformen met hoge snelheid en open zones terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden raast. Spring in het avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe mysterieuze vijanden te stoppen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d