De Belgische Voetbalbond zoekt ervaren FIFA-spelers voor de eDevils

fifa-23

Ben jij een straffe FIFA-speler en heb je zin om next level te gaan? Dan is deze operoep er misschien wel eentje voor jou!

De Belgische Voetbalbond is namelijk op zoek naar straffe FIFA-spelers om hun eDevils te versterken.

De info komt van de site van de Belgische Voetbalbond:

Droom je ervan om België te vertegenwoordigen op een – virtueel – voetbalveld? Dan kan je droom werkelijkheid worden! De KBVB gaat immers op zoek naar versterking voor de eDevils, zeg maar onze virtuele nationale voetbalploeg. In oktober organiseert de voetbalbond vier online kwalificatietoernooien waarbij amateurtalenten uit het hele land thuis vanuit hun zetel kunnen tonen wat ze in de virtuele voetbalwereld in hun mars hebben. De top-8 van elk toernooi mag naar een finale selectiedag, op 3 november in het Proximus Basecamp in Tubeke.

Wil je deel uitmaken van onze nationale ploeg, schrijf je hieronder dan snel in voor een van de RBFA eSports Academy toernooien. Opgelet, het toernooi gaat door op Playstation 5. Dus schrijf je enkel in als je toegang hebt tot een Playstation 5. De kwalificaties vinden op 4 verschillende data plaats. 

Alle informatie over het toernooi krijg je bij je inschrijving.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Je beschikt over de Belgische nationaliteit
 • Je speelt met team België
 • Je beschikt over een Playstation 5 account

Het toernooi is een Single Elimination Round. Dit wil zeggen dat je rechtstreeks in een knock-outfase terecht komt en dat je 1 match tegen je tegenstander speelt. Bij een gelijkspel worden er verlengingen en desnoods penalty’s gespeeld. De persoon die verliest, is uitgeschakeld.

Registreren voor het toernooi is mogelijk tot 30 minuten voor de wedstrijd. Hierna kunnen we geen mensen meer toelaten. Per toernooi is er ook een limiet van 512 spelers. Als het toernooi vol zit, kan je niet meer inschrijven en moet je meedoen aan een ander toernooi. Ook hier kunnen we geen uitzondering maken.

HOE DOE JE MEE ?

 • Maak een account op Fifa.gg.
 • Schrijf je in voor ons toernooi via de desbetreffende link.
 • Op de dag van het toernooi bevestig je 15 minuten voor aanvang van het toernooi dat je aanwezig bent.
 • Om 19u start het toernooi en zie je wie je tegenstander is.
 • Voeg deze persoon toe op Playstation Netwerk en daag hem uit.
 • Als de match gespeeld is, vul je de score in. Maak altijd een screenshot van de score voor mocht er een probleem opduiken.
 • Als je de wedstrijd hebt gewonnen, zie je als alle andere matchen gespeeld zijn je nieuwe tegenstander.

Hou zeker onze sociale media in de gaten voor bijkomende updates en informatie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het toernooi kan je altijd terecht in onze Discord server.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'De Belgische Voetbalbond zoekt ervaren FIFA-spelers voor de eDevils'

 1. Ervaring genoeg. Speel al FIFA sinds die uitkwam in 1994. Maar moet je ook goed zijn? Want daat heb ik wel een probleem :p

Reacties zijn gesloten.