EA lekt per ongeluk FIFA 23’s WK-modus

FIFA 23 Kerr

Met het WK in Qatar in aantocht kan EA Sports niet anders dan inspelen op de hype en met een eigen WK-modus op de proppen komen. Al deed het dat misschien net iets te vroeg en iets te enthousiast.

Normaal moest deze modus pas later verschijnen, namelijk een ietsje voor de start van het WK in november. Maar zoals gezegd, het floot de modus iets te snel op gang.

FIFA 23-bezitters op PlayStation 5 hebben screenshots van de modus op sociale media geplaatst, waarop vier verschillende submodi te zien zijn: FIFA World Cup Live, FIFA World Cup Kick-Off, Online Tournament en FIFA World Cup 2022.

Daarbovenop kwam er nog wat extra info vrij waaronder het feit dat we kunnen rekenen op 48 beschikbare teams.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: