fbpx

PlayStation Stars nu beschikbaar bij ons

playstation-stars

Toen ik deze morgen mijn mailbox opende viel mijn oog meteen op de mail waarin PlayStation aankondigde dat hun loyaliteitsprogramma, PlayStation Stars, nu beschikbaar is bij ons.

En wat doe je dan als fervente gamer? Je aanmelden natuurlijk! Het heeft immers heel wat voordelen en het kost je niets.

Het nieuwe loyaliteitsprogramma opent een compleet nieuwe dimensie voor games. Leden kunnen beloningen verdienen zoals zeldzame digitale collectibles door campagnes te voltooien en punten te verdienen die kunnen worden ingewisseld voor diverse beloningen, zoals tegoed voor je PSN-portemonnee.

Deelname is gratis.

Maandelijkse campagnes
Voltooi campagnedoelen zoals het spelen van multiplayer-wedstrijden en -toernooien.

Aangepaste campagnes
Verdien beloningen door aangepaste campagnes te voltooien die speciaal voor jou zijn ontworpen.

Exclusieve collectibles
Verdien zeldzame digitale collectibles geïnspireerd op je favoriete PlayStation-games, -personages en -memorabilia van de afgelopen 25 jaar.

Beloningen
Verdien punten* om in te wisselen voor collectibles, games of tegoed op je PSN-portemonnee dat je in kunt wisselen in de PlayStation Store.

PlayStation Plus
PlayStation Plus-leden die lid zijn van PlayStation Stars, verdienen punten voor elke euro die in de PlayStation Store wordt uitgegeven.

Speel de sterren van de hemel
Ga vanaf het moment dat je lid wordt naar een hoger PlayStation Stars-statusniveau op basis van zeldzame trofeeën en aankopen van volledige games in de PlayStation Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: