Nieuwe Elden Ring patch hint naar DLC

Elden Ring

Vandaag heeft FromSoftware patch 1.07 uitgebracht voor Elden Ring. Deze update brengt heel wat verbeteringen met zich mee die de algemene stabiliteit van de game verbetert. Ook werden er veel veranderingen aangebracht aan spells, incantations, skills en wapens om zo meer veelzijdigheid in de gameplay te stimuleren.

Maar dat is niet alles. Toch niet als we Lance McDonald mogen geloven. En ik geloof hem. Lance McDonald is namelijk een heel gekend en gerespecteerd persoon binnen de FromSoftware community. Hij staat er vooral om bekend om mods uit te brengen voor verschillende FromSoftware-games. Volgens hem bevat de patch ook referenties naar ondersteuning voor ray tracing én verwijzingen naar nieuwe maps.

FromSoftware zelf liet bij de lancering van Elden Ring al weten dat ray tracing op een later tijdstip aan de game toegevoegd zou worden. Over eventuele DLC werd nog niet gesproken. Dit lijkt echter een kwestie van tijd te zijn omdat alle FromSoftware-games die uitgegeven werden door Bandai Namco altijd meerdere DLC’s bevatten. En wie is de uitgever van Elden Ring? Juist ja.

De volledige patch notes kan je hier lezen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: