fbpx

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales verschijnt op 18 november voor PC

De PC-versie van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales heeft een release datum te pakken. De game zal op 18 november verschijnen en zal beschikbaar zijn via Steam en de Epic Games Store.

Naast de aankondiging van de release datum heeft Sony ook de PC features en de pre-order bonussen bekendgemaakt.

Net zoals het in augustus verschenen Marvel’s Spider-Man: Remastered zal ook Marvel’s Spider-Man: Miles Morales heel wat verbeteringen en aanpasbare instellingen met zich meebrengen en ondersteuning bieden aan alle soorten hardwareconfiguraties, van high-end PC’s tot laptops.

Het spel bevat heel wat opties voor ray tracing en is volledig geoptimaliseerd voor ultra-wide gaming en ondersteunt ultra-wide beeldverhoudingen van 21:9, 32:9 en zelfs 48:9 bij het gebruik van een triple monitor setup.

En er is meer. Ben jij één van die gelukzakken die nu al in het bezit is van Nvidia’s nieuwste GeForce RTX 4090? Dan is er goed nieuws. De game maakt namelijk gebruik van DLSS 3. Deze technologie zorgt ervoor dat framerates naar ongeziene hoogtes gestuwd worden. Uiteraard biedt de game ook ondersteuning voor DLSS 2.

Hieronder kan je alvast alle specs terugvinden om te weten of jouw PC speelklaar is.

Verder is er een volledige ondersteuning voor Sony’s DualSense Controller waardoor je adaptieve triggerfeedback en haptische respons kunt ervaren.

Tot slot zal de game € 49,99 kosten. Wie nu al pre-ordered, kan van volgende bonussen genieten wanneer de game verschijnt:

  • Two-suit pack, waaronder het T.R.A.C.K. Suit en het Into the Spider-Verse Suit
  • Vervroegde toegang tot het Gravity Well gadget
  • Drie Skill Points om vaardigheden te ontgrendelen

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: