fbpx

Star Trek: Picard S3 teaser trailer schittert op NYCC

Je hebt San Diego Comic Con, en je hebt New York Comic Con. En ooit hoop ik een van beide toch eens te kunnen bezoeken. Al is het tijdens mijn pensioen. NYCC vond vorig weekend plaats en een van de populairste reeksen was Star Trek: Picard S5.

Zelf ben ik een absolute Star Wars-fan en dus ben ik niet zo mee met het hele Star Trek-gegeven. Maar ik heb me laten vertellen dat Star Trek: Picard echt wel heel straf is. De fans zullen dan ook heel blij zijn met onderstaande trailer voor hun geliefkoosde serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Star Trek: Picard S3 teaser trailer schittert op NYCC'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: