Overwatch 2 personage Kiriko geïntroduceerd via prachtige animatie-video

Sinds enkele dagen is het mogelijk om Overwatch 2 gratis te spelen. De launch liep zeer stroef door vooral connectieproblemen, maar ondertussen zijn de grootste problemen opgelost. Bij de release van Overwatch 2 werd ook een nieuw personage geïntroduceerd, namelijk Kiriko.

Blizzard Entertainment bracht enkele jaren geleden Overwatch uit. Ikzelf heb enorm genoten van deze First Person Shooter, maar waar ik steeds opnieuw van versteld stond waren de introductiefilmpjes van de Heroes in de game.

Bij de release van Overwatch 2 mochten we ook kennismaken met het nieuwe personage Kiriko. Gelukkig blijft Blizzard Entertainment prachtige introductiefilmpjes maken voor het aankondigen van de nieuwe personages.

Ik hoop nog steeds dat Blizzard eens de beslissing neemt om een volledige animatiefilm te maken, want het is steeds straffe kost. Geniet alvast voor de komende negen minuten van de introductie van Kiriko.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: